Aktivizo HomingPIN

Ju duhet të aktivizoni çdo kod që ata të punojnë. Përdorni formularin tonë të thjeshtë më poshtë për të filluar.

HP
HP

Ju lutemi të jetë i sigurt për të futur kodin tuaj saktësisht siç tregohet në tag tuaj.

Aktivizoj HomingPIN

Çdo loop qese ka një kod të veçantë, por për shkak se kodet në secilën fletë të etiketave të etiketave 4 ose 12 janë të njëjta, vetëm duhet të regjistroheni kodin nga një etiketë e aseteve, sipas një fletë.

Për të aktivizuar kodet HomingPIN (dmth. Kodet në sferat e bagazheve dhe etiketat e pasurive) dhe regjistroni llogarinë tuaj, ju lutemi shkruani kodin tuaj HomingPIN më poshtë dhe ndiqni në ekranet në vijim për të krijuar llogarinë tuaj në internet.

Ju mund të identifikoheni në çdo kohë në të ardhmen për të blerë etiketa shtesë dhe sigurisht gjeni detaje rreth bagazhit tuaj të humbur.

Example contents of a HomingPIN standard pack