Bli kodin PIN Homing

Të gjitha paketat HomingPIN vijnë me anëtarësimin tuaj të parë 12 mujor. Pas kësaj, një tarifë e vogël vjetore paguhet vetëm €8.99 në vit për anëtarësim. Kjo mbulon deri në 30 objekte, duke dhënë vlerë të pabesueshme për para.
Nëse keni më shumë se një paketë - edhe më mirë vlerë

Starter Set

Paketë standarde

Mbroni 15 objekte

23.00

Paketa Standardi ynë i Përbashkët përfshin 3 sythe dhe etiketa, 1 mbajtës të telefonave dhe 12 etiketa të aseteve.

Starter Set

Family Bundle

Protect 30 items

32.00

Our Family Bundle includes 6 loops & tags, 2 keyrings and 24 asset labels.