Partnerët e Korporatave

HomingPIN ofron një dhuratë shumë më të rëndësishme për klientët tuaj se artikujt e zakonshëm promovues (për shembull stilolapsa dhe kriklla).

Vlera e Lartë e perceptuar, por kosto e ulët për ju - me përfitime reale

HomingPIN ofron mjet perfekt marketingu, logoja juaj do të jetë në çantat e klientëve dhe sendet personale kudo që të shkojnë.

Produktet HomingPIN mund të përshtaten për nevojat e organizatave tuaja duke lejuar mbrojtjen e artikujve të stafit siç janë telefonat dhe laptopët në pronësi të kompanisë.

HomingPIN lejon për ndërveprime të mëtejshme me klientët tuaj nëpërmjet kontaktit direkt me email. Kjo e bën HomingPIN një dhuratë të madhe për ekspozita dhe ngjarje si ajo lejon të lidh me klientët potencial të reja.

Për të shtuar emrin në listën e disa kompanive botërore më të mëdha që tashmë kanë blerë dhe shpërndarë ose për të kërkuar një telefonatë për të diskutuar se si HomingPIN mund të përshtatet sipas nevojave të kompanive specifike, Ju lutem klikoni në linkun më poshtë dhe një nga agjentët tanë globalë do t'ju kontaktoj direkt.

Për më shumë informacion ju lutemi na shkruani në support@homingpin.com