Politika e privatësisë

Kjo politikë e privatësisë përcakton se si HomingPIN përdor dhe mbron çdo informacion që ju jepni HomingPIN kur përdorni këtë faqe interneti.

HomingPIN është e angazhuar për të siguruar që privatësia juaj të jetë e mbrojtur. A duhet t'ju kërkojmë të jepni informacione të caktuara me të cilat mund të identifikoheni kur përdorni këtë faqe interneti, atëherë mund të jeni të sigurtë se do të përdoren vetëm në përputhje me këtë politikë të privatësisë.

HomingPIN mund ta ndryshojë këtë politikë kohë pas kohe duke përditësuar këtë faqe. Ju duhet të kontrolloni këtë faqe kohë pas kohe për të siguruar që jeni i lumtur me ndonjë ndryshim. Kjo politikë hyn në fuqi që nga 24 maji i vitit 2013.

Për qëllimin e Ligjit për Mbrojtjen e të Dhënave 1998 (akti), Homing Pin Limited është gjithashtu kontrollues i të dhënave. Adresa jonë e regjistruar e zyrës është 5 Essex House, 39-41 High Street, Dunmow, Essex, CM6 1AE

Ajo që mbledhim

Ne mund të mbledhim informacionin e mëposhtëm

Informatat që ju jepni
për ne Ju mund të na jepni informacione në disa mënyra, duke përfshirë plotësimin e formularëve në faqet tona të internetit ose në aplikacionet tona ose duke korresponduar me ne me SMS, telefon dhe email. Kjo përfshin informacionin që jepni kur regjistroheni për një llogari ose regjistroheni, kontaktoni agjentët mbështetës ose zhvilluesit duke përdorur formularët ose numrat e telefonit të disponueshëm në faqet e internetit ose aplikacionet tona, futni një konkurs, promovim ose sondazh, jepni informacione kthyese ose raportoni një problem me faqet tona ose aplikacionet .
Ky informacion mund të përfshijë çdo informacion që i shtoni në profilin tuaj (për shembull, emri, adresa, adresa e emailit, numri i telefonit, fotografia e profilit dhe emri i përdoruesit). Nëse krijoni një llogari HomingPIN, kjo gjithashtu do të përfshijë informacione personale për ju.

Informacion që mbledhim për ju
Kur përdorni faqet e internetit ose aplikacionet tona, ne mbledhim automatikisht informacion rreth pajisjes suaj, duke përfshirë adresën tuaj IP, informacionin për vizitën tuaj (duke përfshirë atë se si keni marrë në faqet tona) dhe mënyrën se si i përdorni shërbimet tona. Ne mund ta kombinojmë këtë informacion me informacione të tjera që na keni dhënë ose cilat kemi marrë nga burime të tjera.

Informacioni që marrim nga burime të tjera
Nëse përdorni ndonjë nga faqet e tjera të internetit ose shërbimet e ofruara nga HomingPIN, ne mund të marrim informacion rreth jush ose pajisjes suaj në lidhje me atë përdorim, duke përfshirë adresën tuaj IP, informacionin rreth vizitave tuaja se si i përdorni shërbimet e HomingPIN.
Ne punojmë ngushtë me palët e treta (për shembull, partnerët e biznesit, rrjetet e reklamave, ofruesit e analytics dhe ofruesit e informacionit të kërkimit) dhe mund të marrin informacione për ju nga ata. Kjo mund të përfshijë informacionin socio-demografik dhe informacionin në lidhje me interesat tuaja të mundshme bazuar në shfletimin dhe blerjet tuaja të mëparshme të internetit. Ne mund të kombinojmë këtë informacion me informacione të tjera që na keni dhënë ose që kemi mbledhur për ju.

Çfarë bëjmë me informacionin që mbledhim

Ne kërkojmë që ky informacion të kuptojë nevojat tuaja dhe t'ju ofrojë një shërbim më të mirë, dhe në veçanti për arsyet e mëposhtme

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Baza ligjore për përpunimin

Baza jonë ligjore për përpunimin e të dhënave tuaja personale për qëllimet e përshkruara më sipër do të jetë zakonisht një nga të mëposhtmet

Pëlqim Ju keni pranuar që të përdorni informacionet tuaja personale për një qëllim, për shembull, kur krijoni një llogari me ne, ju pranoni në rast se sendi juaj është gjetur në HomingPIN duke dërguar informacionin tuaj të kontaktit tek palët e treta të miratuara si linjat ajrore, linjat e lundrimit dhe ose hotele. Kjo është për ne që të ju ofrojmë shërbimin e rikuperimit të pasurisë së humbur. Nëse keni regjistruar një paketë që ofrohet në lidhje me një shërbim të ofruar me një kompani tjetër për shembull, duke regjistruar një paketë që vjen me sigurimin e bagazheve, ju pranoni që kompania tjetër të marrë informacionin tuaj për të ofruar atë shërbim dhe për të marrë email përkatës të marketingut për shërbimet që merrni nga kompania tjetër. Për të gjitha qëllimet e tjera të marketingut, ne do t'i ndajmë vetëm të dhënat tuaja me palët e treta me kujdes të zgjedhur me pëlqimin tuaj. Ju mund ta tërheqni pëlqimin tuaj në çdo kohë duke fshirë informacionin nga llogaria juaj ose duke përditësuar preferencat tuaja të marketingut duke dërguar email në support@homingpin.com.

Interesat e ligjshme Është në interesin tonë legjitim të përdorim informacionin tuaj personal për të vepruar, përmirësuar dhe promovuar shërbimet tona (për shembull, kur ne personalizojmë përvojën tuaj të shërbimeve tona ose përdorim informacionin tuaj për qëllime analitike) dhe për të mbrojtur biznesin tonë. Ndonjëherë, ne mund të përpunojmë të dhënat tuaja personale kur është në interesat legjitime të një kompanie tjetër, si HomingPIN Global.

Detyrimet ligjore Nëse është e nevojshme për ne që të përdorim informacionin tuaj personal për ne që të pajtohemi me një detyrim ligjor. HM Të ardhurat dhe doganat, rregullatorët dhe autoritetet e tjera që mund të veprojnë si përpunues të vendosur brenda ose jashtë BE-së mund të kërkojnë raportimin e aktiviteteve të përpunimit në rrethana të caktuara. Ne jemi të detyruar me ligj që të mbajmë informacione të caktuara nga transaksionet financiare për një minimum prej 6 vjetësh.

Ndarja e informacionit tuaj personal

Ne e transferojmë IT infrastrukturën tonë në një kompani tjetër në Mbretërinë e Bashkuar dhe kështu mund të ndajmë informacionet tuaja personale me këtë kompani për të ndihmuar në ruajtjen e të dhënave tuaja në mënyrë efikase dhe të sigurt. Kompanitë e tjera HomingPIN mund të kenë akses në informacionet tuaja personale për t'ju ndihmuar të ofrojnë shërbime që ju kërkoni nga kompanitë HomingPIN (për shembull, për t'ju ndihmuar të merrni pronën tuaj të humbur) dhe t'ju ofrojë rekomandime përkatëse të shërbimeve dhe produkteve të tjera të HomingPIN.

Ne gjithashtu mund të ndajmë të dhënat tuaja personale me palët e treta në rrethanat e mëposhtme

Airlines/Airports, Hotels, Cruise lines and other approved lost property departments

Në rast se sendi juaj është gjetur në HomingPIN duke dërguar informacionin tuaj të kontaktit tek palët e treta të miratuara si linjat ajrore / aeroportet, linjat e lundrimit dhe / ose hotelet. Kjo është për ne që të ju ofrojmë shërbimin e rikuperimit të pasurisë së humbur.

Kur kjo të ndodhë, kompania ose palët e treta të miratuara, si linjat ajrore / aeroportet, linjat e lundrimit dhe / ose hotelet, do të zbatojnë politikat e tyre të privatësisë për mënyrën se si ata përdorin informacionin tuaj personal. Këto politika të privatësisë mund t'i gjeni në faqet e internetit të tyre.

Our service providers: to help us run our business and perform services you request

Nëse keni regjistruar një paketë që ofrohet në lidhje me një shërbim nga një kompani tjetër për shembull, duke regjistruar një paketë që vjen me sigurimin e bagazheve ose anëtarësim shtesë në organizatën e tyre, ju pranoni që kompania tjetër të marrë informacionin tuaj për të ofruar atë shërbim dhe për të marrë email përkatës të marketingut në lidhje me shërbimet që merrni nga kompania tjetër.

Këto politika të privatësisë mund t'i gjeni në faqet e tyre të internetit dhe duhet të kontrolloni nëse jeni të kënaqur me to para. regjistrimin e atyre etiketave të veçanta.

Ne mund të sigurojmë informacionin tuaj personal për partnerët tanë të biznesit, furnizuesit dhe nënkontraktorët të cilët ofrojnë shërbime për ne ose kur është e nevojshme për të kryer një shërbim që keni kërkuar.

Advertisers and advertising networks: to serve relevant adverts to you and others

Ne mund t'ju sigurojmë të dhënat tuaja personale reklamuesve dhe rrjeteve reklamuese të partnerëve tanë që kërkojnë që ky informacion të zgjedhë dhe të ofrojë reklama relevante për ju dhe të tjerët. Ju mund të zgjedhni nga email-et e marketingut në çdo kohë duke dërguar email tek support@homingpin.com

Analytics and search engine providers: to help us improve our services

Ne mund të sigurojmë të dhëna jo-personale për vizitën tuaj tek analitikët dhe ofruesit e motorëve të kërkimit për të na ndihmuar në përmirësimin dhe optimizimin e shërbimeve tona. Ne zakonisht e ndajmë vetëm këtë informacion në një formë që nuk ju identifikon drejtpërdrejt.

We may also share your personal information with third parties for the following reasons:

Nëse ne shesim ose blejmë ndonjë biznes ose pasuri
Nëse ne shesim ose blejmë ndonjë biznes ose pasuri, ne mund të zbulojmë informacionin tuaj personal tek shitësi ose blerësi i ardhshëm i atij biznesi ose ato asete, së bashku me këshilltarët e tij profesional. Nëse HomingPIN (ose në thelb të gjitha pasuritë e saj) është blerë, të dhënat personale të mbajtura prej tij për përdoruesit e tij do të jenë një nga asetet e transferuara.

Për të marrë këshilla profesionale
Ne mund të zbulojmë informacionet tuaja personale për të marrë këshilla profesionale (për shembull, nga avokatët ose këshilltarët financiarë).

Përmbushja e një detyrimi ligjor
Ne mund të zbulojmë informacionet tuaja personale nëse kërkohet ta bëjnë këtë me ligj ose në përgjigje të një kërkese nga zbatimi i ligjit ose një autoriteti tjetër rregullator. Ne mund të zbulojmë informacionet tuaja personale për të zbatuar marrëveshjet tona me ju ose për të mbrojtur të drejtat, pronën ose sigurinë e HomingPIN, përdoruesve të tij ose të tjerëve. Kjo përfshin ndarjen e informacionit personal me organizata të tjera për qëllime të parandalimit të mashtrimit.

Ruajtja e informacionit tuaj personal

Ne mund të transferojmë, ruajmë ose përpunojmë informacionet tuaja personale jashtë Zonës Ekonomike Evropiane ("EEA"). Ligjet në disa vende mund të mos ofrojnë aq shumë mbrojtje ligjore për të dhënat tuaja personale si në EEA.

Duke paraqitur informacionin tuaj personal, ju pranoni këtë transferim, ruajtje ose përpunim. Ku përdorim ofruesit e shërbimeve jashtë EEA, ne mbështetemi në mekanizmat e miratuar të transferimit të të dhënave (p.sh. Klauzolat Kontraktuale Standarde të BE-së dhe Mburoja e Mbrojtjes së BE-së dhe SHBA-së) për të siguruar që informacioni juaj personal të jetë i mbrojtur në mënyrë adekuate në vendin pritës.

Ku keni një fjalëkalim për t'ju lejuar të hyni në disa pjesë të faqeve apo aplikacioneve tona, ju jeni përgjegjës për ruajtjen e atij fjalëkalimi konfidencial. Nuk duhet të ndani fjalëkalimin me askënd.

Ne i ruajmë të dhënat tuaja në një server të bazuar në cloud, të furnizuar nga një kompani që është në pajtueshmëri me GDPR dhe PCI Data Security Standard (PCI DSS), e cila është vërtetuar nga një vlerësues i pavarur i kualifikuar i sigurisë. Ata kanë zbatuar masa fizike, administrative dhe teknike të dizajnuara për të mbrojtur të dhënat tuaja personale nga aksesi, përdorimi ose zbulimi i paautorizuar. Këto masa mbrojtëse standarde të industrisë janë në përputhje me ISO / IEC 27001 :2013 standarde dhe përfshijnë pa kufizim encryption të informacionit të kartës së kreditit, fjalëkalimin dhe / ose kontrolle kriptografike me bazë në serverat që përmbajnë informacione personale, kriptimin e shtresave të bazuara në shfletues dhe mekanizma të tjerë të kontrollit të aksesit të sistemit të ruajtjes për të mbrojtur integritetin e brendshëm bazave të të dhënave dhe parandalimin e aksesit të paautorizuar.

Për fat të keq, transmetimi i informacionit në internet nuk është plotësisht i sigurt. Ne do të bëjmë çmos për të mbrojtur të dhënat tuaja personale, por ne nuk mund të garantojmë sigurinë e saj dhe çdo transmetim është në rrezikun tuaj. Sapo të kemi marrë informacionin tuaj personal, ne do të përdorim procedura strikte dhe veçori të sigurisë për të parandaluar aksesin e paautorizuar.

Ne mbajmë të dhënat tuaja personale për aq kohë sa është e nevojshme për qëllimet për të cilat është përpunuar. Këto periudha ndryshojnë në varësi të natyrës së informacionit dhe ndërveprimeve tuaja me ne. Nëse dëshironi të fshini llogarinë tuaj HomingPIN, ju lutemi na kontaktoni duke përdorur detajet më poshtë.

biskota

Ne përdorim cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme për t'ju dalluar nga përdoruesit e tjerë të faqeve dhe aplikacioneve tona (duke përfshirë kur shfletoni faqet e internetit të palëve të treta). Kjo na ndihmon t'ju sigurojmë një përvojë të mirë kur përdorni shërbimet tona (për shembull, për të kujtuar detajet e identifikimit dhe për të përmirësuar shërbimet tona). Ne gjithashtu përdorim cookies dhe teknologji të ngjashme për t'ju treguar reklama më të personalizuara, duke përfshirë reklama HomingPIN në faqet e internetit të tjera. Ju mund të rregulloni cilësimet në shfletuesin tuaj për të refuzuar cookies, por disa nga shërbimet tona mund të mos funksionojnë nëse veproni kështu. Për informacion të detajuar mbi cookies që përdorim dhe përse i përdorim ato, ju lutemi lexoni Politikën tonë të Cookies.

Zhdukja e mbledhjes së informacionit nga palët e treta

Reklamuesit e palëve të treta dhe ofruesit e rrjeteve reklamuese ("Ofruesit e reklamave") mund t'ju japin reklama në faqet e internetit dhe në aplikacionet tona ose në faqet e internetit të tjera. Për t'i bërë ato reklama më relevante dhe për të ndihmuar në matjen e efektivitetit të tyre, Ofruesit e reklamave mund të përdorin cookies dhe teknologji të ngjashme. Ata regjistrojnë aktivitetin tuaj (duke përfshirë faqet e vizituara) dhe vlerësojnë se çfarë informacioni ju intereson më së shumti. Ata e përdorin këtë informacion në përputhje me politikat e tyre të privatësisë.

Të drejtat tuaja

Ju keni të drejtë të kërkoni që ne të mos përpunojmë informacionin tuaj personal për qëllime marketingu. Këtë mund ta bëni në çdo kohë duke klikuar në lidhjen "çregjistrohu" në çdo email marketingu që ne ju dërgojmë ose duke përditësuar preferencat tuaja në email në llogarinë tuaj HomingPIN (preferencat e email-it në llogarinë tuaj do të vijnë së shpejti).

Ligji për mbrojtjen e të dhënave ju jep të drejtën për të hyrë në të dhënat tuaja personale, për të kundërshtuar përdorimin e të dhënave tuaja personale për qëllime të caktuara dhe të drejtën për të fshirë, kufizuar ose për të marrë një kopje të lexueshme të informacionit tuaj personal. Ju mund të aksesoni dhe përditësoni dhe fshini informacionin tuaj të llogarisë HomingPIN duke hyni në llogarinë tuaj HomingPIN.

Nëse nuk mund ta plotësoni kërkesën tuaj duke përdorur këto mjete ose dëshironi të hiqni të dhënat tuaja personale, ju lutemi dërgoni email në support@homingpin.com ose na kontaktoni duke përdorur adresën më poshtë

Ne do të trajtojmë kërkesën tuaj në përputhje me ligjin. Kjo do të thotë se mund të ketë arsye ligjore përse nuk mund t'i përmbushim të gjitha kërkesat.

Lidhje me faqet e internetit të palëve të treta

Faqet e internetit dhe aplikacionet tona mund të përmbajnë lidhje me faqet e internetit të tjera. Kjo politikë e privatësisë nuk vlen për ato faqe të tjera dhe ne nuk pranojmë përgjegjësi për përmbajtjen e ndonjë faqeje tjetër. Ju lutemi kontrolloni politikat e privatësisë në ndonjë faqe tjetër para se të paraqisni ndonjë informacion personal për të.

Na kontaktoni

Faqet e internetit dhe aplikacionet tona mund të përmbajnë lidhje me faqet e internetit të tjera. Kjo politikë e privatësisë nuk vlen për ato faqe të tjera dhe ne nuk pranojmë përgjegjësi për përmbajtjen e ndonjë faqeje tjetër. Ju lutemi kontrolloni politikat e privatësisë në ndonjë faqe tjetër para se të paraqisni ndonjë informacion personal për të.

If you have questions about this privacy policy or the way in which HomingPIN processes your personal information, you can contact us using the details below:

Post Joe Hunt, Zyrtar për Mbrojtjen e të Dhënave, HomingPIN Limited, 39-41 High Street, Dunmow, CM6 1AE

Email support@homingpin.com

We hope that we will be able to resolve any questions or concerns you have. However, you may at any time raise your concern with the UK Information Commissioner at:

Post Zyra e Komisionerit të Informacionit, Wycliffe House, Lane Uji, Wilmslow, Cheshire, SK9 5AF