Si të lidhni HomingPIN tuaj

Ju lutemi ndiqni këto udhëzime hap pas hapi për t'i bashkuar HomingPIN-et tuaja saktë

Unazore dhe Etiketa

Le të fillojmë

1. Hiqni pinin e zi nga kapaku i kuq
2. Hiqni kapakun e kuq përfundimtar nga lak
3. Feed loop përmes tag

Pastaj ose

4. Mbylle rreth rreth pjesës më të fortë të thes - p.sh. shtojcën e trajtuar
5. Vendosni të dy skajet në kapakun e kuq
6. Push pin përsëri për të përfunduar

ose nëse përdoret me mbajtëse çelësash

4. Vendosni të dy skajet në kapakun e kuq
5. Hidheni përmes mbajtëses së çelësave

Etiketat e Aseteve

Aplikoni etiketat e aseteve në celularë, kamera, laptopë, pasaporta, kuleta, bikes etj., Çdo gjë që dëshironi përsëri!