Активирај го HomingPIN

Мора да го активирате секој код за да работат. Користете ја нашата едноставна форма подолу за да започнете.

HP
HP

Ве молиме, внесете го кодот точно како што е прикажано на вашата ознака.

Активирај HomingPIN

Секоја јамка има посебен код, но бидејќи кодовите на секој лист од 4 или 12 етикети на средства се исти, само треба да го регистрирате кодот од една од етикетата на средството, по лист.

За да ги активирате вашите HomingPIN кодови (т.е. кодовите на вашите багажни петелки и ознаки за средства) и регистрирајте ја вашата сметка, ве молиме внесете ги вашите HomingPIN кодови подолу и следете ги следните екрани за да ја креирате вашата онлајн сметка.

Потоа можете да се најавите во секое време во иднина да купите дополнителни ознаки и, се разбира, да најдете детали за вашиот изгубен багаж.

Example contents of a HomingPIN standard pack