Аеродромски ракувачи

Ако сте пронашле неконтролирана торба со HomingPIN на неа, имате 2 опции за контакт со сопственикот

  1. Ставете го бројот HomingPIN во полето "ID" на екранот на светскиот трагач на страна (OHD).
    ИЛИ
  2. Пополнете го нашиот "Пронајдена точка"извештај форма.