Купете го вашиот ПИН за дома

Сите HomingPIN пакети доаѓаат со вашите први 12 месеци членство вклучени. Потоа, ниската годишна такса се плаќа само €8.99 годишно за членство. Ова опфаќа до 30 предмети, давајќи неверојатна вредност за парите.
Ако имате повеќе од еден пакет - дури и подобра вредност

Starter Set

Стандарден пакет

Заштитете 15 предмети

23.00

Нашиот стандарден таг пакет вклучува 3 петелки и тагови, 1 приврзоци и 12 средства етикети.

Starter Set

Family Bundle

Protect 30 items

32.00

Our Family Bundle includes 6 loops & tags, 2 keyrings and 24 asset labels.