Корпоративни партнери

HomingPIN нуди многу повеќе релевантен подарок за вашите клиенти дека вообичаените промотивни материјали (на пример, пенкала и чаши).

Висока забележана вредност, но сепак ниска цена за вас - со вистински бенефиции

HomingPIN обезбедува совршена маркетинг алатка, вашето лого ќе биде на кеси на купувачи и лични предмети насекаде каде што одат.

HomingPIN производите може да бидат приспособени за потребите на вашата организација, со што се овозможува заштита на персонални предмети, како што се телефони во сопственост на компанијата и лаптопи.

HomingPIN овозможува понатамошни интеракции со вашите клиенти преку директен контакт со е-пошта. Ова го прави HomingPIN одличен подарок за изложби и настани, бидејќи овозможува поврзување со потенцијални нови клиенти.

За да го додадете вашето име на листата на некои од најголемите светски компании кои веќе купиле и дистрибуирале или да побарате повик за да разговарате за тоа како HomingPIN може да биде скроена за да одговараат на потребите на вашите конкретни компании, Ве молиме кликнете на линкот подолу и еден од нашите глобални агенти ќе ве контактира директно.

За повеќе информации, пишете ни на support@homingpin.com