Како да ги прикачите вашите HomingPINs

Ве молиме следете ги овие чекори по чекори за правилно прицврстување на вашиот HomingPIN

Јамки и ознаки

Ајде да почнеме

1. Отстранете го црниот игла од црвената крајна капа
2. Отстранете го црвениот краен капа од циклусот
3. Feed јамка преку ознака

Потоа или

4. Завртете ја јамката околу најсилниот дел од торбата - на пр
5. Вметнете ги двата краја во црвената крајна капа
6. Притиснете го приклучокот за да го завршите

или ако користите со привезок

4. Вметнете ги двата краја во црвената крајна капа
5. Вклучете го приклучокот

Етикета ознаки

Применувајте етикети на средства за мобилни телефони, камери, лаптопи, пасоши, паричници, велосипеди итн., Сè што сакате назад!